«ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ»

Παθήσεις και τραυματισμοί που οφείλονται σε αθλητικές δραστηριότητες.

Αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας μας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τον κάθε αθλητή που προσπαθεί να βελτιώσει τις αθλητικές επιδόσεις του, αλλά και για τον κάθε αθλούμενο που αγωνίζεται να κρατά ένα ελάχιστο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έχει σχεδιαστεί για εσάς ως μια πηγή πληροφοριών, ώστε να μπορείτε να μείνετε στην κορυφή των επιδόσεων σας.

Είτε είστε  αθλητές που παίζετε σε πρωταθλήματα, είτε είστε νεαρά ανερχόμενα αστέρια σε αθλητικές Ακαδημίες, είτε παίζετε ως βετεράνος παίκτης, είτε ανήκετε στους παίκτες του «Σαββατοκύριακου», είτε ακόμα αθλείστε συστηματικά ή έστω περιστασιακά, επιδίωξή μας είναι  η πρόληψη  πιθανών κακώσεων, καθώς και η επιτυχής αποκατάστασή σας από κάθε τραυματισμό.

Στόχος μας είναι να σας κρατήσουμε υγιείς και στο παιχνίδι και στο χόμπι σας.

Μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός προγράμματος που σχετίζεται άμεσα με τις εξειδικευμένες ανάγκες σας και να συνεργαστούμε μαζί σας, είτε το συγκεκριμένο άθλημά σας είναι ψυχαγωγικό είτε παίζετε μπροστά σε οπαδούς.

Στο Φυσικοθεραπευτήριό μας έχουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τον τραυματισμό, διδάσκοντάς σας πώς να διατηρήσετε καλή μυική ισορροπία και δύναμη. Σας προτείνουμε την  κατάλληλη εφαρμογή μέσων και ασκήσεων για την  πρόληψη πιθανών κακώσεων, ειδικά αν έχουν δημιουργηθεί λανθασμένα πρότυπα κατά την άσκηση.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι το πλέον κατάλληλο, ώστε να βελτιώνετε διαρκώς την απόδοσή σας.

Σε περίπτωση που έχετε υποστεί κάκωση θα ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αποκατάστασης αν ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπεία.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αυτή η περιοχή της ιστοσελίδας μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γενικές πληροφορίες. Μη διαγνώσετε ή προσπαθήσετε να κάνετε ασκήσεις από το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου χωρίς να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας, τον προπονητή, ή τον γιατρό σας.

Άθληση σε κλειστούς χώρους και γυμναστήρια

Τρέξιμο (jogging)

Χορός και χορευτικές δραστηριότητες

Μπάσκετ

Ποδηλασία

Σκι