Το φυσικοθεραπευτήριο μας στεγάζεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο για εργαστήριο Φυσικοθεραπείας χώρο 250 m2, μέσα σε πευκόφυτη περιοχή, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 44 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Θα μας βρείτε μέσα στο Συγκρότημα κατοικιών που υπάρχει ακριβώς μπροστά στην στάση «Άγιος Λουκάς».  Στην είσοδο του συγκροτήματος υπάρχει σχετική ταμπέλα με σήμανση «Φυσικοθεραπεία Θεραπεύειν».

Αφού εισέλθετε εντός του συγκροτήματος θα αντιληφθείτε την ύπαρξη κατατοπιστικής πινακίδας και μπορείτε να επιλέξετε την είσοδο για άτομα με κινητικές δυσκολίες και ΑΜΕΑ ή την κεντρική μας είσοδο. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη ενημερώστε μας για την επιλογή σας να εισέλθετε από την είσοδο για ΑΜΕΑ.

Επιλέγοντας την κεντρική μας είσοδο και αφού περάσετε τα πρώτα κτήρια θα συναντήσετε το 4ο Κτήριο στο οποίο και στεγάζεται το ΘΕΡΑΠΕΙΕΙΝ. Ανεβείτε τα λιγοστά σκαλάκια και χτυπήστε το κουδούνι με τη σήμανση Κέντρο συγχρόνων θεραπευτικών εφαρμογών αποκαταστάσεως.

  • Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουμε εύκολη πρόσβαση από την Περιφερειακή οδό και είμαστε απέναντι από στάση λεωφορείων ΟΑΣΘ.
  • Στην περιοχή υπάρχει Άνεση για ελεύθερη στάθμευση σε απόσταση 100 μέτρων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από περιφερειακή οδό:

1η Έξοδος Πανοράματος. Στρίβετε δεξιά στην Περιφερειακή οδό στην έξοδο προς Πανόραμα-Πυλαία και ακολουθείτε την οδό Τζων Κέννεντυ αριστερά, με κατεύθυνση προς Πανόραμα. Αφού συναντήσετε την βίλλα ΡΙΤΖ η οδός θα μετονομαστεί σε οδό Μ. Αλεξάνδρου. Συνεχίζετε με κατεύθυνση προς Πανόραμα. Ακριβώς μετά τις δύο μεγάλες στροφές θα συναντήσετε την κατατοπιστική πινακίδα μας με σήμανση «Φυσικοθεραπεία Θεραπεύειν» στην είσοδο του συγκροτήματος που στεγαζόμαστε.

Από  κέντρο Θεσσαλονίκης:

Λεωφορειακές γραμμές 58 (Πανόραμα),  Στάση Άγιος Λουκάς

Από κέντρο Θεσσαλονίκης ( Ασβεστοχώρι -Εξοχή- Διασταύρωση Χορτιάτη):

Λεωφορειακές γραμμές 58 (Πανόραμα),  Στάση Άγιος Λουκάς.

Η στάση βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του συγκροτήματος

Από Οικισμό Μακεδονία – Ν. 751:

Λεωφορειακή γραμμή 57 (τοπικό Πανοράματος) Στάση Μαντζαρίδη.

Θα περπατήσετε 100μ. περίπου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.