Ο προσωπικός γυμναστής (Personal Trainer) παρέχει διδασκαλία και καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο, για να ενισχύσει τις επιδόσεις σας στις προπονήσεις του γυμναστηρίου, να αυξήσει το επίπεδο της ευεξίας σας, αλλά και να σας οδηγήσει με ασφάλεια σε ένα άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά από τραυματισμό.

Οι πιστοποιημένοι στην αποκατάσταση γυμναστές μας, αναλαμβάνουν τους ασθενείς που επιθυμούν να συμμετέχουν σε πρόγραμμα άσκησης μετά το πέρας των συνεδριών αποκατάστασης. Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα μας,  προσαρμόζουν το πλάνο  άσκησης, λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους υγείας και τον ιατρικό φάκελο.

Στο φυσικοθεραπευτήριο μας παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ατομικό ή ομαδικό πρόγραμμα (μέχρι 3 άτομα).

 Τα πλεονεκτήματα του personal training:

  • Θα μάθετε να προπονείστε με ασφάλεια: αυτός είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να συνεργαστείτε με έναν προσωπικό γυμναστή. Η τεχνογνωσία του θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου με ασφάλεια, ότι κάνετε σωστά την προθέρμανση και τη χαλάρωση και ότι θα αποφύγετε τους τραυματισμούς. Ακόμη και οι πιο έμπειροι ασκούμενοι μπορούν να επωφεληθούν από μερικές συμβουλές ασφαλείας.
  • Θα απολαύσετε μια πιο ολοκληρωμένη προπόνηση: ορισμένοι ασκούμενοι έχουν την τάση να «δουλεύουν» συγκεκριμένα σημεία: ίσως να θέλετε να τονώσετε τους μηρούς ή τους κοιλιακούς σας για παράδειγμα, ή να «δουλέψετε» τα χέρια και τους ώμους σας. Ο Personal Trainer σας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο ολοκληρωμένη προπόνηση, βελτιώνοντας την συνολική υγεία και την φυσική σας κατάσταση, κάτι που είναι σαφώς προτιμότερο από το να δουλέψετε υπερβολικά μια μεμονωμένη μυϊκή ομάδα.
  • Θα κληθείτε να ξεπεράσετε τα όριά σας: Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, είναι η ώρα να βάλετε τα δυνατά σας. Με τον προσωπικό γυμναστή σας να σας ενθαρρύνει, δεν θα τα παρατήσετε όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα, αλλά θα παρακινηθείτε για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης που έχετε θέσει.
  • Πάντα θα έχετε κάποιον να σας παρακολουθεί: Ξεκινάτε με την ασφάλεια ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας παρακολουθεί, έχοντας τον Personal Trainer κοντά σας.
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε την προπόνηση σας: Είτε θέλετε να προπονηθείτε για τρίαθλο, να αποκτήσετε γράμμωσηγια τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή να χάσετε εκατοστά από την περιφέρειά σας, ο PersonalTrainer σας θα σας δείξει τον καλύτερο τρόπο να το κάνετε.
  • Θα υπάρχει πάντα κάποιος για να σας παρακινήσει: Όλοι γνωρίζουμε πως είναι όταν είχατε μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά, ή έξω κάνει κρύο και έχει βροχερό καιρό. Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να συρθείτε στο γυμναστήριο. Αν όμως έχετε τον PersonalTrainer να σας παρακινεί, θα έχετε την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.
  • Θα κάνετε ένα νέο φίλο: Η προπόνηση με έναν προσωπικό γυμναστή είναι διασκέδαση. Είναι μια ευκαιρία να συσφίξετε σχέσεις, αλλά και να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασής σας.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής: Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του Personal Trainer, για να αποφασίσετε μαζί σχετικά με ένα πρόγραμμα διατροφής, που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις καλές συνήθειες και έξω από το γυμναστήριο.
  • Θα χρησιμοποιήσετε τον χρόνο προπόνησής σας πιο αποτελεσματικά: Δεν υπάρχει περίπτωση να «λουφάρετε» με έναν προσωπικό γυμναστή δίπλα σας! Αντί να χάνετε χρόνο περιμένοντας να ελευθερωθεί το μηχάνημα ή κάνοντας μεγάλα διαλείμματα μετά από κάθε σετ, ο PersonalTrainer θα διασφαλίσει ότι χρησιμοποιείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά.
  • Θα λάβει υπόψη τους τραυματισμούς σας: Οι προπονήσεις είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να γυμναστείτε με ασφάλεια μετά από τραυματισμό. Ο Personal Trainer σας θα λάβει υπόψη του κάθε νέο ή προϋπάρχοντα τραυματισμό, όταν σας βοηθά στην προπόνησή σας, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να προπονείστε χωρίς να τραυματίζεστε περισσότερο.