Ειδικός διάδρομος προσβάσιμος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ένα τυπικό μέρος του εξοπλισμού γυμναστικής είναι ο διάδρομος. Παρέχει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον στο οποίο μπορεί ο χρήστης να ασκηθεί στο περπάτημα και στο τρέξιμο σε χαμηλή ή ψηλότερη ένταση. Είναι εξαιρετική μορφή άσκησης για τους αρτιμελείς, αλλά τι γίνεται με τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων;

Το 2006, όταν ο παραπληγικός Paul Cooksey έψαχνε έναν τρόπο να χάσει τα κιλά που είχε βάλει λόγω της μακράς ανάρρωσης του στο κρεβάτι, κατόπιν τραυματισμού, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα διαθέσιμο. Έτσι, σκέφτηκε να σχεδιάσει ένα μηχάνημα για να καλύψει τις ανάγκες του. Ξεκίνησε να φτιάχνει ένα πρωτότυπο μηχάνημα στο γκαράζ του, χρησιμοποιώντας μερικά παλιά εξαρτήματα. Το πρώτο μοντέλο που δημιούργησε ήταν πολύ βασικό, αλλά λειτούργησε και του απέδειξε ότι η ιδέα ήταν βιώσιμη.

Τώρα, υπάρχει ένας διάδρομος προσβάσιμος σε αναπηρικά αμαξίδια.

Από τότε, το Invictus Active Trainer έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο διάδρομο προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια. Είναι στιβαρά κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας.

Είναι εύκολο στη χρήση και προσοχή – είναι εθιστικό!

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των συνανθρώπων μας.

Για το σκοπό αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις άσκησης και των ατόμων με κινητικές αναπηρίες.

Πρωτοπορώντας στον τομέα μας δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων να μπορούν να κάνουν μια έντονη προπόνηση στο πάνω μέρος του σώματος, χρησιμοποιώντας έναν επαγγελματικά σχεδιασμένο εξοπλισμό.