Το Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα άσκησης που χαρίζει στον χρήστη ιδιαίτερη άνεση, αλλά και ομαλή και με μεγάλο εύρος κίνηση.

Το Pilates Reformer  παρέχει  στον εκπαιδευτή τη δυνατότητα να επιλέξει μια πληθώρα ασκήσεων για τον ασκούμενό του, από διάφορες στάσεις σώματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό γιατί οι ασκήσεις που γίνονται σ΄αυτό γυμνάζουν όλο το σώμα. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα προσαρμοσμένης άσκησης χάρη στις διαβαθμισμένες αντιστάσεις.

Η επιλεγμένη και κατά περίπτωση συνδυαστική χρήση των ιμάντων, των βοηθητικών οργάνων άσκησης και των αντιστάσεων δίνουν το μεγάλο πλεονέκτημα της άσκησης των μυών και των αρθρώσεων σε διαφορετικές μοίρες και με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο. Αυτό δημιουργεί μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων και παραλλαγών που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ βαρετές.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα της προσαρμογής των ασκήσεων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατάλληλες είτε για αρχάριους, είτε για αθλητές υψηλού επιπέδου.

Με την κατάλληλη επιλογή των ασκήσεων συμβαίνει συχνά σε αρχάριους ασκούμενους να μη νοιώθουν ιδιαίτερη κόπωση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, ενώ να γυμνάζεται δυναμικά όλο το σώμα τους.

Η άσκηση λοιπόν στα Reformers  μπορεί συνεπώς να χρησιμοποιηθεί:

  • από άτομα που δεν έχουν ασκηθεί ποτέ στη ζωή τους
  • από άτομα που υποφέρουν από διάφορες παθήσεις
  • αλλά και από αθλητές υψηλού επιπέδου για αποκατάσταση και προπόνηση.

Για τον χώρο μας έχουμε επιλέξει κρεβάτια άσκησης της ALPHA PILATES SYSTEMS. Πρόκειται για ασφαλή και λειτουργικά όργανα άσκησης, με διαχρονικό σχεδιασμό. Ο ξύλινος σκελετός τους έχει κομψές γραμμές με λείο φινίρισμα, ενώ η κατασκευή τους είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη με τα καλύτερα υλικά όπως μασίφ ξύλο οξιάς και ανοξείδωτο χάλυβα.

Ρersonal reformer για καλύτερη ποιότητα ζωής

Εμπιστευθείτε την υγεία σας στους εξειδικευμένους εκπαιδευτές μας

 

“Personal reformer one to one for rehab” αποκλειστικά εξατομικευμένο

Πρόκειται για  αποκλειστικά εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης. Η διάρκεια της άσκησης μπορεί να προσαρμοστεί σε 30΄ ή 60΄, ανάλογα με τις ανάγκες. Ο γυμναστής έχει έναν μόνο ασκούμενο και προσαρμόζει το πρόγραμμα άσκησής του, σύμφωνα με τις πιθανές παθήσεις και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Personal reformer for two” κατανομή ανάλογα με την πάθηση και το επίπεδο φυσικής κατάστασης

Επιλέγουμε άτομα με ανάλογες παθήσεις, επίπεδο φυσικής κατάστασης και προσωπικότητες και τα προτείνουμε να συμμετέχουν μαζί σε ένα «τμήμα» άσκησης δύο ατόμων.

Η κατανομή ακολουθεί τις προσωπικές δυνατότητες των ασκουμένων.

Η επιλογή αυτή προτείνεται για τη μείωση του κόστους της συνεδρίας άσκησης, αλλά και για τη δημιουργία και σύσφιξη διαπροσωπικών σχέσεων.

Αφήστε τους εκπαιδευτές μας να σας προπονήσουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

“Family reformer” οικογενειακό πρόγραμμα άσκησης

Ο σύγχρονος άνθρωπος δαπανά πολύ χρόνο στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και στις υπόλοιπες μέριμνες της καθημερινότητας.

Συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα άσκησης μαζί με τα μέλη της οικογένειας σας  κερδίζετε πολύτιμο χρόνο και σας δίνεται η δυνατότητα να παραβρεθείτε μαζί σε μια ευχάριστη δραστηριότητα με πολλαπλά οφέλη για την σωματική υγεία, αλλά και τη σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων.

Μπορείτε να φέρετε τον σύζυγο ή την  σύζυγο σας, την κόρη σας ή το γιό σας και να  αθλείστε μαζί στο χώρο μας, σε ένα αποκλειστικό τμήμα για εσάς των 2 ατόμων.

Οι γυμναστές μας μπορούν να τροποποιήσουν και να εξατομικεύσουν την άσκηση, σύμφωνα με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας.

Απολαύστε λοιπόν την άσκησή σας και την οικογένεια σας σε ένα ευχάριστο κλίμα.

“Friendship reformer”  πρόγραμμα άσκησης για φίλους

Μπορείτε να φέρετε τον φίλο σας ή την φίλη σας και να αθληθείτε μαζί σε ένα αποκλειστικό τμήμα για εσάς των 2 ατόμων.

Απολαύστε τη συντροφιά του φίλου σας και νοιώστε τη χαρά της φιλίας και της οικειότητας, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα άσκησης με πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας.

Αφήστε εμάς να εξατομικεύσουμε την άσκηση, ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα σας.