Το Φυσικοθεραπευτήριο Θεραπεύειν αναλαμβάνει τη θεραπεία στο περιβάλλον διαβίωσης των ασθενών, που λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δε μπορούν να προσέλθουν στο κέντρο μας για την πραγματοποίηση των θεραπευτικών τους συνεδριών.

Επιτελείο από έμπειρους και εξειδικευμένους θεραπευτές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, όταν οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν τη μετάβαση στις εγκαταστάσεις μας εξαιτίας νευρολογικών, αναπνευστικών, καρδιολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων, καθώς και μετεγχειρητικών καταστάσεων .

Με εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελούμενο από  ειδικές σύγχρονες φορητές συσκευές Φυσικοθεραπείας, όπως μαγνητοθεραπεία, υπέρηχοι, ηλεκτροθεραπεία  και laser υψηλής τεχνολογίας επιτυγχάνεται  το καλύτερο δυνατό παυσίπονο και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.

Επίσης μέθοδοι όπως PNF, Mc Kenzie, Clinical Pilates και τεχνικές όπως Manual therapy, kinesiotaping, καθώς και λεμφική μάλαξη – παροχέτευση χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση για την επίτευξη των στόχων μας.

Αξιόλογη θεραπευτική άσκηση επιτυγχάνεται με όλα τα απαραίτητα βοηθήματα (Ελαστικοί ιμάντες, Μπάλες, Βαράκια κλπ).

Η τοπική και γενική χειρομάλαξη θα προσφέρει χαλάρωση, ανακούφιση και τόνωση στον ταλαιπωρημένο από την ασθένεια οργανισμό.

Η επιστημονική ομάδα συνίσταται από Φυσικοθεραπευτή αποκατάστασης και θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων.

Στα πλεονεκτήματα της κατ’οίκον θεραπείας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων η άμεση λειτουργική προσαρμογή στο οικείο περιβάλλον, η ταχύτατη βελτίωση της κατάστασης του ασθενούς, η επαναφορά της λειτουργικότητας του και την αυτονομία του.